Mithatpaşa İlkokulu

Vizyon: Öğrenciye saygı duymak. Toplam Kalite Doğrultusunda bütün öğrencilerimizi en iyi biçimde yetiştirmek. Çabalarımız araştırmacı, yaratıcı, sorgulayıcı, düşünen ve akılcı beyinler yetiştirmek.

Misyon: Çağdaş eğitim anlayışını hedef alarak öğrencilerimizi en iyi biçimde yetiştirmek. Atatürk devrimleri doğrultusunda öğrencilerimizi hayata hazırlamak. Öğrencilerimizin kişiliklerini geliştirmek, yeteneklerini ortaya çıkartmak ,öz güvenlerini sağlamak öncelikli amaçlarımızdandır.

Başarılar:

Saatler: 08:30 İlk ders başlama saati. 12:00 Öğle tatiline çıkma saati. 13:30 5.Dersin başlama saati 15:05 Öğrencilerin paydos saati
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mithatpasa29.meb.k12.tr

Adres - TEKKE MAH. HÜKÜMET CAD. ŞİRAN ANADOLU İMAM HATİP LISESI BLOK NO 15A ŞİRAN / GÜMÜŞHANE

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - İlçe merkezinde.

Ulaşım İlden her gün otobüs vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İp merkezine 88 km